När man väl står där och ska flytta börjar man fundera på vart man ska göra av allting. Förut kanske ens föräldrar gick med på att bunkra upp sitt eget förråd med ens grejer. Men med tiden blir det mindre och mindre hållbart. En del saker kanske man kan tänka sig slänga, men det mesta vill man ju behålla. Här kommer lite tips på vad man ska tänka på när man ska hyra förråd.

Vi lever i en rörlig tidsålder där vi hoppar på nya chanser hela tiden. Vi köper nytt, investerar, flyttar och renoverar. Behovet av förrådshyrning ökar ständigt, och då kommer även nya aktörer. På http://montrab.se/ kan du hyra både förråd, lager och magasinering tryggt.

Om du ska hyra ut din lägenhet kan det också vara en idé att se över vad du är som mest rädd om. Kanske gör det inget om det blir slitage på det gamla köksbordet, men din stereoanläggning, platt-tv och andra värdesaker bör du förvara tryggt istället. Du kan läsa om fler tips om vad du kan tänka på om du ska hyra ut i andra hand.

Inte bara vid flytt

Att förvara sin gamla skidutrustning eller en extrasäng går alldeles utmärkt att göra i sitt eget förråd man har hemma i källaren. Men när det gäller värdesaker bör man absolut tänka annorlunda. Förrådsinbrotten ökar nämligen, varnar svt.se:

”Under 2016 anmäldes 14.418 inbrott i förråd runtom i landet. Bara drygt hundra av de klarades upp. Antalet förrådsinbrott är det högsta på de senaste fem åren enligt Brottsförebyggande rådets statistik.”

Med det avses de förråd som vi vanligtvis har hemma. De har ofta dåliga gallerlösningar och du har kanske inte tänkt på att investera i hållbara lås.

Det har nog inte undgått så många att några människor att somliga gått och blivit miljardärer på bitcoins. Men en del har lagrat sina bitcoins på hårddiskar som de sen råkat slänga. Att spara och inte slänga kan därför vara avgörande för din ekonomi, läs om mer om det här.