Hösten bjuder på en rad härliga och mysiga inredningstrender som alla stilmedvetna inredningsälskare kan anamma. Det handlar bland annat om mustiga färger och djupblått, men även om naturliga material och krom i detaljerna.

mobler-varuhus

Nu är hösten här och med den kommer nya inredningstrender för hemmet. Precis som alltid vill vi gärna byta ut ljusa och klara färger mot mer mustiga när hösten kommer. I Metro Mode kan man läsa att materialet att satsa på är mässing men att vi börjar se allt fler kromdetaljer i hemmet. De här materialen ser vi på alla inredningsdetaljer och lamporna från Flos är ett givet exempel på hur den här trenden anammas på ett riktigt snyggt sätt.

Färgerna som är rätt

En annan inredningstrend till hösten är den lite mer mustigare färgpaletten som påminner oss mycket om hur vi färgsatte våra hem på 70-talet. Förutom de mer mustiga färgerna som återkommer varje höst är det den djupblåa färgen som verkligen är trendig, enligt Chic. Den här färgen har visserligen varit trendig ett par säsonger nu, men i höst slår den verkligen genom på bred front. Den mörkblåa färgen får gärna kombineras med två andra trendfärger som är smaragdgrönt och burgundy.

Naturen intar hemmet

Ytterligare en trend som vi kommer få se mycket av i höst är den naturliga trenden med växter i hemmet. Naturen syns också genom att vi inreder med bladmönster och gröna toner. Dessutom är det så att naturen kommer in i hemmet genom att vi använder material från skogen.

”Hantverk och trädetaljer ingår.” Läs mer.